Hoppa till sidans innehåll

Konstsnö info/utbildning på onsdag 18/12 kl 18 vid pistmaskinsgarage/pumphus.

16 DEC 2019 09:06
I sommar/höst har en utbyggnation av vatten/luftmatning, hydrantbrunnar och breddning av spår gjorts. Trots en tidig jobbstart och massor av nedlagda timmar blev det en sen färdigställning, och den sista grävningen gjordes i fredags.
  • Uppdaterad: 16 DEC 2019 09:06

 Därför kommer denna info/utbildning sent (blir fler tillfällen senare), och ett konstsnö sprutschema måste nu färdigställas innan jul.

Det arbeten och investeringar som nu görs är till för att minska belastningen på de som sprutar snö och kunna ta fram samma mängd snö på mycket kortare tid. Konstsnön är den primära förutsättning för vår verksamhet, och vi behöver alla hjälpas åt. Är vi många i sprutgrupperna så minskas belastningen för alla och det blir mer möjlighet till att byta och inte alltid behöva vara närvarande. Det finns både kvälls-, natt- och dagtidspass som kan fördelas inom gruppen/grupperna, och målet är att det ska vara få tillfällen som varje person ska behöva närvara per säsong.

För att nå detta mål behöver vi få fler personer till sprutning/bevakning, så vv hjälp till att förmedla detta och återkom med personer till Peter på 070-3264170 (sms eller tele).

Skribent: Peter Karlsson
E-post: This is a mailto link

Våra skidspår

Våra sponsorer

wvs

myresjohus

polder

 plannja

temb

swedbank

pwc

brantas

trimtex

skobes

mktt

lf

vetlanda

fodax

Postadress:
Landsbro IF SK - Skidor
Parken, Sävsjövägen
57472 Landsbro

Besöksadress:
Parken, Sävsjövägen
57472 Landsbro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@landsbroifskido...

Se all info